2014. augusztus 25., hétfő

After SZIGET festival outfit

For a long time now been published in a outfitet, finally! SZIGET-I was, unfortunately, that the pictures were there elkavarodtak courtesy of my dad, so it up to another site taking pictures again. The SZIGET already started writing my report, you can see in this post: the post, then the days.
A recent compilation of two of my favorite combo of denim and lace visible. (Another big favorite is the floral and leopard pattern.) This black and beautiful rubber boots originally bought the festival periods, they are more capable of withstanding. But, the shoes survived, and a great state right now. So I concluded that it may be advantageous completely after everyday wear and I'm gonna do this. Also festival transparency / transparent materials, inserts I put my shirt garments / effect. Simply coveralls are the eternal favorites. For a relaxed, easy but fashionable pieces. My closet is my main piece has been fully considered. And finally, just to set the ever-growing ring collection account crowned, and last but not least, the backpack could not miss it. I saw the best choice. And best of all, the background "purity" intimacy can totally identify with the look of each piece.

♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 
Hosszú idő óta most sikerült egy outfitet közzétennem, végre! SZIGET-en voltam, arról sajnos az ott készült képek apukám jóvoltából elkavarodtak, így azt maximum egy másik helyszínen újra fotózzuk. A SZIGET beszámolómat már elkezdtem írni, az ez utáni posztban láthatjátok, majd a napokban.
A mostani összeállításban a két kedvenc kombóm a denim és a csipke látható. (A másik nagy kedvencem a virágminta és a párducminta.) Ezt a fekete, csodaszép gumicsizmát eredetileg a fesztivál időszakokra vettem,hogy azokat ebben bírjam ki. De, a cipő túlélte, és nagyszerű állapotban van most is. Így arra jutottam,hogy teljesen előnyösen is lehet az után, a mindennapokban viselni és én ezt is fogom tenni. Szintén a fesztiválozós transzparencia/áttetsző anyagok,betétek ruhadarabokban/ hatású felsőmet vettem fel. Egyszerűen az overallok az örök kedvenceim lesznek. Hiszen olyan laza, könnyed, de divatos darabok. Az én gardróbomban pedig már teljesen alapdarabnak számítanak. És végül a szettet az egyre csak növekedő gyűrű gyűjteményemmel koronáztam meg, és nem utolsó sorban a backpack sem maradhatott el. Ezt láttam a legmegfelelőbb választásnak. És ami a legjobb,hogy a háttér "tisztasága", meghittsége teljesen tud azonosulni az összállítas minden egyes darabjával.













NewYorker overall, Pull&Bear lace sweater, H&M backpack, Noname rubber boots, H&M and Stradi rings

2 megjegyzés: