2015. április 4., szombat

Toni&Guy Fashion Week (ANNA AMÉLIE)

Drága olvasóim, volt egy olyan lehetőségem,hogy regisztrálhatok és ha ezt elfogadják akkor részt vehetek a Toni&Guy Fashion Week Budapest-en. Mindkét napra kaptam ingyen belépőt, de sajnos csak a másodikra tudtam elmenni. Próbáltam arra a napra egy jó rendszert kitalálni. És arra jutottam,hogy kezdeném először Anna Amélie csodás tervezővel. Majd a következő bejegyzésben pedig kitérnék az egyes kollekcióra, az egésznek a hangulatára is.  Nem szeretném egy posztba az egészet beletömöríteni. És szerintem ez így sokkalta átláthatóbb lesz.
Anna Amélie neve nekem régebbről is ismerős volt, de csak a táskáiról. De most személyesen is találkozhattam vele, és volt szerencsénk beszélgetni is. Ráadásul egy rövidebb interjút is élőben végignézhettem amit vele készítettek. És a mai napig elvarázsolt a direktbe koptatott bőrszoknyája ami rajta volt. (Imádtam!!!) Sajnáltam viszont azt,hogy csak táskák voltak kint,hogy csak azokat lehetett megtekinteni. De a webshop-on óriási a választék. Megéri benézni.
Nekem Anna munkái nagyon tetszenek, egyediek és olyan különlegesek. Nem azok a darabok amikkel minden utcában találkozik az ember, és neki is olyan van. Hanem ezek a táskák az egyediségre, az egyedi öltözködésre, az egyedi stílusra  épülnek. Legalábbis szerintem. De nézzétek csak meg ezeket a darabokat, amikről annyit regélek itt nektek. És a végére a tervezőről is beszúrok nektek két jól elkapott képet. És nem utolsó sorban a képeket köszönöm szépen Pintér Ferinek, akivel el is mehettem a bemutatóra és ráadásul még szórakoztatott is engem! (Az elérhetőségét itt találhatjátok meg: KATT)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése