2014. május 27., kedd

Váci street fashion show

A hétvégén sikerült ellátogatnom a Váci utcai divatbemutatóra. Sajnos nem sok kollekciót néztem meg, de amiket sikerült azokból biztosan állíthatom,hogy nálam Kerényi Virág vitt mindent! Voltak sokkal előkelőbb, visszafogottabb, sejtelmesebb, extravagánsabbak de merészebb darabok is. Amit én észrevettem a kollekció láttán,hogy nagyon sok darab vagy talán az összes, akár kicsit kiegészítve, de bármilyen alkalomra, eseményre hordhatóak. A fejdíszekre figyeltem fel a legjobban, azok fogtak meg nagyon első látásra. A strasszok kiemelkedőek voltak az egészben, amik a fejtetőről a ruhákra vándoroltak le és elterültek mindenütt. A narancs, a fekete és az ezüst dominált leginkább.
Személy szerint nem vagyok az a nagy szoknya párti. Bár egyre több megtetszik és egyre több darab kerül be a gardróbomba, de nagyon elvarázsoltak Kerényi Virág szoknya megoldásai.

Visszakalandozva az egész helyszínre, az egész rendezvényre, röviden én ötletesnek tartottam,hogy ilyen hosszú is volt a kifutó,hogy ilyen volt az elrendezés. Eddig még sosem voltam ezen a divatbemutatón, de minden elismerésem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése