2014. szeptember 1., hétfő

Black dress with blue undertones

I know it's summer in the thin-knit sweater combo offers completely unknown and bizarre. It's so unusual. But, believe me this is a very well could come loose, airy material, thin sweater. The peculiarity is that for years trying to get rid of it. Christmas in the neighborhood back then, I have always been very good deals and winter, I had to dress very subject. But I realized that summer seems great and comfortable and a bit (still) can be unique for wear. I love this dress, it was simply wonderful, so much love me the photo shoot. Returning to the sweater, but it suggests a bit more striking piece the tiny little dots decoration purpose, the color of it is incredible. I like clothes that compiled that highlight my eyes (which is now not shown), or my hair. And I love it when a plan is completed successfully. This H&M has shoes. I used to be a hard one for HUF 1.500 sales instead of 10,000 Ft, and since then I am a happy owner of this footwear. It was just so long ago to me, but I'm happy for him to come in the autumn and I can wear them again because of my ankle boots. And if you fall, you and the school .. and I do not want to spoil the mood of the record, so this word that school starts too much !!
♥  ♥  ♥  ♥  ♥
Tudom, nyáron ez a vékony-kötött pulóver kombó teljesen ismeretlen és bizarr látványt nyújt. Annyira szokatlan. De, higyjétek el nagyon jól tud jönni egy ilyen laza, huzatos anyagú, vékony pulóver. A különlegessége az,hogy évek óta próbálok tőle megszabadulni. Anno vettem még karácsony környékén a leárazásokon és télen mindig nagyon,nagyon alá kellett öltöznöm. De rájöttem,hogy nyáron nagyszerű és kényelmes és kicsit (még) egyedinek mondható viseletnek tűnik. Imádom ezt a ruhámat, egyszerűen meseszép, így nagy szeretettel volt rajtam a fotózáson. Visszatérve a pulóverre, kicsit feltűnöbb darab de mégis szolidalitást sugall az apró,kicsi pöttyös díszítés végett, a színe meg hihetetlen. Szeretek olyan ruhadarabokat összeállítani amik kiemelik a szememet (ami most nem látszik), vagy a hajamat. És szeretem ha ez a terv sikeresen végbemegy. Ezt a H&M bokacsizmámat már régebben vettem kemény 1.500 Ft-ért az egyik lárazáson 10.000 Ft helyett, és azóta is boldog tulajdonosa vagyok ennek a lábbelinek. Csak olyan régen volt már rajtam, de örülök neki,hogy jön az ősz és megint tudom őket hordani, mert a kedvenceim a bokacsizmák.
És ha már ősz, akkor iskola.. és és nem szeretném elrontani a bejegyzés hangulatát, így erről a szóról,hogy iskola kezdés ennyit is!!











H&M long dress, H&M knitted sweater, H&M shoes, H&M sunglasses

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése