2014. november 13., csütörtök

"Keressük a Fashion Day-s legjobb szettjét" jelölésem /Marie Claire Magyarország/

Drága olvasóim,a hétvégén megrendezésre került a Marie Claire Fashion Days. Amire én természetesen kapva kaptam az alkalmon és szombaton el is mentem rá. /Egyébként erről még a jövőhét elején tervezek egy bejegyzést, a kollekciókról, kedvenc, ottani tervezőkről, hangulatról, mindenről../ Aztán tegnap kaptam Instagram-on egy olyan értesítést,hogy először is a magazin bekövetett engem. Már az számomra teljesen hihetetlen volt, és nagyon meg is köszöntem nekik. DE, és ami a legjobb,hogy aznap még kaptam is egy értesítést,hogy jelöltek 7 másik szerencséssel együtt a "Keressük a Fashion Day-s legjobb szettjét" kategóriában/versenyben. Hihetetlen! Ezúton is (megint), itt is szeretném megköszönni az egész Marie Claire csapatnak,hogy ezt a kategóriát létrehozták és,hogy jelöltek is benne.
Most pedig az a rész jön,hogy nagyon örülnék neki ha megtudnám nyerni ezt a versenyt! Csodás, egyedi szettekkel és a viselőivel vagyok egy "versenyben". Ezért is kérnék minden kedves ide tévedő nőt/férfit, vagy minden kedves olvasóimat,hogy ha nem nagy kérés, akkor egy LIKE-ot nyomjatok a képre.
Drága olvasóim,olyan megtiszteltetésben lett részem,hogy az számomra hihetetlen. Ugyebár a hétvégén megrendezték a csodálatos
Ezúton is nagyon szépen köszönöm ha segítetek nekem ebben. Sok puszi mindenkinek! :*)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Dear readers, part of me was a great honor to me incredible. You're Although the weekend was held in the beautiful Marie Claire Fashion Days was. I give you, of course, I got the opportunity on Saturday and we went for it. / Moreover, even this early next week plan to have an entry in the collections, favorite local product design, atmosphere, everything ../ Then yesterday I got a notice on Instagram, first, that the magazine bekövetett me. Already it was absolutely incredible to me, and I thanked you for them. and best of all, that day has also received a notice to candidates with 7 others prosper in the "Find the Best Fashion Day and his set" category / competition. Incredible! I would (again), here I would like to thank the entire team of Marie Claire that this category is created and that candidates are included.
Now comes the part that I would love him if he knew to win this competition! Beautiful, unique and the set of I'm wearing a "competition". That is why we ask all of our here erring woman / man, or all of our readers, if not a lot to ask, it was a LIKE Pound the image.
 
HERE is the link to find her !!
We would like to thank you very much if you help me with this. Many kisses to all! :*)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése