2014. november 10., hétfő

Marie Claire Fashion Days OUTFIT


Végre elérkezett a várva várt nap, amikor 12 órát ütöttek, és minket pedig beengedtek a Marie Claire Divatbemutató szombati napjára. Minden zökkenőmentesen ment, és nagyon jól éreztem/éreztük magunkat. Annával mentem el, és kerestünk a közelbe egy modern, egyszerű, de mégsem túl forgalmas utcát. Ahol nyugodtan és sokáig tudunk fotózni. Meg is találtuk.
A legjobb megoldásnak a denim, fekete overall-om tűnt. Hiszen idén is nagy divatok a kezeslábasok, sőt már nagyobb nívósabb eseményen, egy iskolai napon, egy barátnős délutánon, egy randin is megállják a helyüket. Alá egy teljesen egyszerű csipkés, fehér felsőt vettem fel,hogy a black and white hatás megmaradjon. Nagyon szeretem az oversize mellényeket, főleg ha ilyen gyönyörű barna színük van. Nagyszerű a szabása és egy must have darab lett nálam, az egyszer biztos. Kényelmes, nagyon jó meleg, az anyaga isteni tapintású. Nagyon hasznos darab,hiszen télen is ha rétegesen fel is öltözünk, de a kabátra rá lehet húzni ezt a mellényt, és nem is néz ki rosszul vele. A kalap pedig mint bónusz kiegészítő szerepel az outfit-ben, és természetesen rajtam is.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
At last, the long awaited day arrived when they hit 12 hours, and we are admitted to the Marie Claire Fashion Show Saturday . All went smoothly, and I felt very good / enjoyed ourselves. Anna and I went out, and we were looking to close a modern, simple but not too busy street. Where we can take pictures for a long time and feel. It has also been found.
The best approach to denim, black overalls appeared om. After all, this year is the big fads coveralls, and even now more than niveau event a school day, a friends afternoon, a date can stand. Under a completely simple lacy white top, I assume that the black and white effect is maintained. I really like the oversize jackets, especially if there is such a beautiful brown color. Customizing the great and a must have piece for me was, that's for sure. Comfortable, very warm, the material feels divine. Very useful piece because in winter you can layer with your clothing, but it can pull this jacket vest, and it does not look bad. The hat is included as an additional bonus in the outfit, and of course me too.
H&M black hat, H&M oversize vest, H&M lace top, Bershka overall, Cin Cin Amica shoes, H&M bag and Vision Express glasses


2 megjegyzés: