2015. augusztus 21., péntek

Style queen: Olivia Palermo

Drága olvasóim, mint mindenkinek,így nekem is van példaképem. A lányok többsége kiskorunkban az anyukájukat tartják példaképüknek. A kisfiúk pedig az apukájukat, vagy egy olyan erős személyiségű, határozott férfit aki mellettük van, és neveli őket. Sokunknak ez a gyermekkori példakép a mai napig megvan, első sorban nekem is az anyukám a példaképem az életben. DE a divat részében egyáltalán nem, mert ott Olivia Palermo játszik nálam nagy szerepet, több éve! Igazából már elég régóta szerettem volna nektek írni róla, és bemutatni őt, de valahogy sosem éreztem azt,hogy ennek itt az ideje. De most igen. Nagyon vonalakban nem fogok róla kitérni, az életére sem, hiszen én inkább a stílusát szeretném most nektek bemutatni.



"A" Stílus királynő
Talán az egyik kedvencemmé vált ez az oufit első látásra. Talán azért mert a Burberry oversize poncsók örök must have darabok nálam. Lenyűgöz ahogyan a márka egyedivé teszi ezt a darabot, hiszen monogrammokat lehet rá varratni, természetesen emelkedik az ára, de megéri. Régen az ilyen csizmák, mint amik Olivián láthatóak nagyon nem tetszettek. Az utcasarkon álldogáló lányok révedtek a szemem elé. De most már teljesen másképpen vélekedek erről,hiszen nagyon magával ragadott ez a lábbeli. Annyira kiemeli a lábakat és előnyösebb alakot nyújt. A felette lévő oversize darab pedig nőiesebbé és viselhetőbbé teszi. A táska szinte meg beleolvad a poncsóba. Látjátok a táskát? Nem? Én is alig vettem észre, de nagyon nagy csillagos ötös az nálam, amikor a kiegészítő (legyen az cipő, táska, nyaklánc) bármi passzol a ruha feltűnőbb részére.

Örök parka
Mint tudjátok a mostani időjárás teljesen kiszámíthatatlan, ezért néhol egy szá ruhában mászkálunk az utcán, máskor meg felkapjuk a nagykabátot, a hosszúnadrágot. És mivel szinte a nyakunkon az ősz, így a Parka kabát kora újra beköszönt mindenkihez. Emlékszem, amikor bejött ez a fazon akkor csak khaki színben lehetett kapni, most meg már a barnától kezdve, a bordón át az örök feketéig mindenben megtalálható a fogasokon! Az alatta lévő fehér, melegebb ruha is sok tervezők kedvence lett, de inkább eleinte csak pullóvereket csináltak. Olivia ezt az összeállítást egy divatbemutatóra vette fel. Ha lazák, de nőiesebbek szeretnénk lenni, én csak akkor ajánlanám a szettet, de ha a kabát lekerül és párosítunk mellé egy szép lábbelit, táskát, ékszert akkor nagyon elegánssá lehet tenni. De én parkával aligha vennék fel egy ilyen ruhát.

Denim and Denim
Mint ahogyan ez a címbő is kiderül minden farmer. Sokan azt hiszik,hogy úgynevezett túlzás az egész. Van aki azt mondja,hogy a kisujjából kirázza az egyeten egy anyag közös kombinálását. Miközben annyira nem is könnyű. Mert farmer és farmer között is van különbség. De Oiviának ez is sikerült! A cípőm.. hmm, az pedig teljesen kitűnő választásnak bizonyul.

Minden ami váll mutogatás- az 2015!
Szerintem én kijelenthetem magamról,hogy minden ami fodros váll villantós, legyen az ruha vagy csak felső.. az nálam SZERELEM!  Nagyon nőies és felettébb fiatalos külsőt nyújt. Ezért is ajánlott minden egyes korosztálynak. A hozzá kiválasztott alapdarab denim nadrág nagyszerű ötlet. (Lányok, a nadrág feltűrés még mindig divat.) A sarkam és a balerina cipők nincsenek annyira jóban, de nagyon szeretem őket nézegetni. Eddig a magasított sarkú cipőknél tetszettek ezek a hegyesorrú változatok, és örülök,hogy már ebben a fazonban is megtalálhatjuk őket. És nem utolsó sorban: nézzétek azt az elképesztő táskát! Hát nem csodás? Ahogyan a két teljesen más, nagyon pigmentált szín összeolvad!
És végezetül itt egy kis montázs nektek,hogy ha tetszettek Olivia összeállításai.

4 megjegyzés:

  1. Úgy ahogy te is írtad, mindenkinek van egy példaképe, és Olivia a lehető legjobb, azt hiszem. A stílusérzéke valami csodálatos! Imádom a szettjeit, bár én igazából Victoria Beckhamért vagyok oda.
    xx, Flóra
    http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Flóra,
      örülök neki,hogy ebben egyetértünk és köszönöm a hozzászólásodat.
      Victoria is nagyon csodálatos, főleg a kollekciói.
      Szép napot neked! xx

      Törlés