2016. április 10., vasárnap

Harkodetty: 2016 tavasz/nyár


Drága olvasóim, eddig bevallom nektek,hogy Harko Detty nevét még sosem hallottam. De a héten kaptunk mi bloggerek, a stylistok és a szerkesztők egy kör emailt, méghozzá a 2016 tavasz/nyár kollekcióról. Elálltam a lélegzetem amikor megnéztem a ruhákat. A sárga szín mindig is az egyik kedvencem volt, figyelemfelkeltő, ritka, de mégis szép, Főképpen ezzel a fehér színnel és mintázattal, mintha a nap valami egyenletlen de mégis egyenlőséges áttörést mutatna a ruhákon. Bár az én kedvencem a a fehér croptop szabásmintájú felső, aminek az oldala áttetsző. Egyedi, egyszerű de nagyszerű. Számomra ez a három szó írja le a kollekcióban lévő darabok mindegyikét. Van még egy érdekesség, amit a tervező írt le nekünk az egyik szoknyájáról: "A kollekció legkülönlegesebb darabja a gyermekrajz mintás szoknya, melyet a nagymamánál eltöltött, felhőtlen, boldog nyári szünetek emléke ihletett." Ez egy nagyon szép és szimpatikus gesztus szerintem,hogy így megörökítette az emlékeit, terezőtől ilyet én még nem láttam és nem is hallottam. Személy szerint szeretem azt, amikor egy tervező saját magát is hozzáadja a ruháihoz. Egy kisebb darabot belecsempész a kollekciójába, ami Ő maga. Ez most teljes mértékben sikerült! Sajnos személyesen még nem láttam a kollekció darabjait, de terveim között van, hogy szeretnék Harko Detty Showroom-jába ellátogatni minél előbb. És még egy jó hír mindenki számára, hogy ha a képek alapján és amiket nektek is leírtam megtetszenek a ruhák, akkor itt van még egy kis plusz: 100%-os pamutból készültek a darabok, szóval se szó se beszéd, tökéletesek lesznek nyáron. Igazán csajos, fiatalos darabok lettek. Amit én elég sok, változatos korosztályon el tudnák képzelni. A fiataloktól kezdve a kissé idősebbekig is. Hiszen mint ahogyan ezt mindig mondom: "Bárki felveheti, csak tudni kell,hogyan és mivel érdemel felvenni". Nézzétek meg a kollekció darabjairól készült képeket is, mert csodás hangulatot kerítenek a ruhának. A környezet, a háttérben levő virágok, apróságok, az idő. Harkodetty márka elérhetőségeivel meg lent találkozhattok, HA végignéztétek a lenyűgöző darabokat. 


Ahogyan itt is látjátok, már most az első darabnál ennyire lenge ruhával találkozunk, amely színügyileg tökéletes a tavaszra illően is, hiszen nekem például a virágok nyílása jut róla eszembe. De a nyárra is igazak, mert akkor meg a napot, a jó időt, a melegséget idézi fel bennem. Ti,hogy vagytok vele?
 Itt is van a kedvenc darabom, a felső, amiről meséltem nektek. És a szoknya, amit a tervező gyerekkorából merített:
 Hihetetlenül elegáns és letisztult megoldás ez a vállnál megjelenő mintázat. Ami most "rácsos" felületű. Az alakkiemelő, de nem ránk tapadó anyag meg óriási plusz. Hiszen nyáron nem akarjuk lerángatni magunkról, hanem a szellő végig tud futni rajta. Amint pedig a modellen látjátok (Lily) azért kiemeli az idomokat, ami egy nő számára jó, de mégsem mutat túl sokat sem.
 Lenge, pörgős szoknya. Számomra kicsit visszahozza a régebbi évek divatját. Annyi alkalomra fel lehet venni egy ilyen kimondottan alap darabot,hogy el sem tudjátok képzelni. 
 Lenge felső, letisztult, elegáns nadrág. Mi kell még nyárra? Elérhetőségek: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése