2014. június 11., szerda

B&W

I think I got the black and white combo is a great lover of eternal life! Somehow most of my outfit, there's two major colors. Whether they are more dominant in the set, even the background binding, but they are present. Very basic, very elegant and very easy to "trick" the two colors. The present-day location of the entry need to know that the days we walked over to Slovakia by way of pastime and made some pictures before the transition. After lunch and a good one too, so we closed down a great girly day together. This skirt pants has become one of my favorite pieces, it paired with a lacy, simple and absolutely clean shirt. To which the backpack is well matched to the elegant but yet casual look. And one of the most comfortable sandals was the only encore of the assembly.
Soon you arrive at the Shineside beautiful dress you've had long enough wait. You can also pick it up and show you that this year might just be fancy, but special pieces.

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  

Szerintem én a fekete-fehér kombó nagy szerelmese lettem egy örök életen át! Valahogyan a legtöbb outfit-emben ott van ez a két jelentős szín. Akár ezek dominálnak jobban a szettekben, akár a háttérbe szorulva, de jelen vannak. Nagyon alap, nagyon elegáns és nagyon egyszerű "trükk" ez a két színvilág. A mai bejegyzés helyszínéről tudni kell azt,hogy a napokban sétáltunk át Szlovákiába időtöltés gyanánt és az átmenetel előtt készült pár kép. Utána pedig ebédeltünk egy jót is, így egy nagyszerű csajos napot zártunk le együtt. Ez a szoknyanadrág lett az egyik kedvenc darabom, hozzá párosítottam egy csipkés, teljesen egyszerű és letisztult felsőt. Amihez a hátizsákom jól passzolt az elegáns de mégis laza megjelenés érdekében. És az egyik legkényelmesebb szandálom volt csak a ráadás az összeállításban.
Nemsokára megérkezik a csodás Shineside ruhám, amit még elég régóta várok. Azt is,hogy felvegyem és megmutassam nektek ezt a talán csak idén divatos, de különleges darabot.







Here's a little war damage believing in my knee, which caused a couple of weeks ago I could hardly walk. But it's okay.

Itt egy kis hadi sérülés vélhető fel a térdemen, ami miatt pár hete alig tudtam menni. De már minden oké.




H&M shoes, H&M skirtshort, H&M bag, H&M lace top, H&M sunglasses 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése