2015. április 20., hétfő

Spring and blue

Drága olvasóim, végre most már biztosra mondhatom,hogy itt a tavasz. Az egyik kedvenc évszakom! Nem szeretem se a túl meleget, se a túl hideget. Hanem ezt a köztes állapotot, vagyis a tavaszt és az őszt. Így az ebben az évszakban készült outfitek a kedvenceim. Ahogyan ez a mostani is, amit megosztok veletek. Ha azt írom tavasz, mi jut mindenkinek az eszébe? A virágok, a jó illat, a természet, a madarak, a színek.  Ez az: a színek. Szerettem volna egy sötétebb, de mégis elegánsabb, hétköznapokra való szettben megjelenni a tavasz közepén. Hogy megnézzem milyen is, mikor egy "komorabb" összeállításban pompázik az ember a körülötte lévő színekben. Eddig ha észrevettétek mindig a különösebb ruhák felé húzott a szívem. Az alapdarab mindig az overall volt, legalábbis az esetek többségében. De most próbálok picit földön maradsz ruhákhoz nyúlni. De mégis az egyedibb darabokat így sem vetem meg a bejegyzésekben, csak kicsit kevesebb efféle elemet teszek bele.



Már két évvel ezelőtt (hogy repül az idő) vettem ezt a csodálatosan légies, kényelmes, picit áttetsző, oversize H&M blúzt. De azóta is talán háromszor volt csak rajtam, nem is tudom miért. Mert most újra beleszerettem! Nagyon megfogott benne a hátul hosszított vége. De ha felveszem, egyszerűen olyan mintha semmi sem lenne rajtam, de mégis van. Varázslatos.
Az egyik kedvenc, extra kényelemmel bíró, sötétkék nadrágomat választottam ehhez a szetthez. Egy színben hozzá illő bokacsizmával. Amit anyukám cipős gardróbjából szalajtottam pár hónapja, de azóta se tudom levenni. Tudjátok milyen a szerelem első látásra? Na, ez olyan volt!
A megszokott, örök alapdarab bőrdzsekim sem maradhatott el.
Ahogyan így utólag végignézek a szettemen látom,hogy csupa alapdarabokkal lehet találkozni. (Bőrdzseki, bokacsizma, csőszárú nadrág, blúz) De szerintem jó döntés volt egy kissé egyszerűbb, lazább összeállítást bemutatni nektek. Nézzétek csak tovább a többi képet is. Amit köszönök szépen a Bernadette V Photography-nak. (linket a nevére kattintva találtok)











Claudio Dessi shoes/ H&M blouse/ H&M sunglasses / H&M jacket and Second Hand jeans



2 megjegyzés: