2014. június 19., csütörtök

Little lace dress

After frantically looking around for clothes to fit me for a while. Are simple, waves, yet they have something extra and totally summery vibe. Now H & M is a beautiful A-line dress I found out recently, which I felt to be in a hurry to make an outfit post! I love how simple and clean piece of running on either side of the lace and complementary necklace is so minimalist. Originally, I wanted to pick up this "princess" dress is one with high heels, black boots, but unfortunately broke one of my shoes so my feet that I can not go with someone else. But it seems some enlarged and that the speed of my feet. Exceptionally, a large walk my dog took it and while we were looking for a suitable location for the fotózára so Zsebike also been included in the pictures. Not a photogenic puppy, but very well could.
♥  ♥  ♥  ♥  ♥
Eszeveszetten keresgélek a hozzám illő ruhák után egy ideje. Amelyek egyszerűek, lengék, mégis van bennük valami plusz és teljesen nyárias hangulatúak. Most egy csodaszép H&M A-vonalú ruhára találtam rá nemrégiben, amiben úgy éreztem,hogy sietve kell készíteni egy outfit bejegyzést! Imádom,hogy egyszerű és letisztult darab, a két oldalán futó csipkével és a kiegészítő nyaklánccal annyira minimalista. Eredetileg az egyik magas sarokkal ellátott, fekete bokacsizmámmal szerettem volna felvenni ezt a "hercegnő" ruhát, de sajnos annyira feltörte az egyik cipőm a lábamat,hogy nem tudok másba menni. De ez látszik és néhány képnél,hogy sebes a lábfejem. Kivételesen a kutyámat vittük el egy nagyobb sétára és közben kerestünk egy megfelelő helyet a fotózára, így lett Zsebike is szereplő a képeken. Nem az a fotogén kutyus, de nagyon jól bírta.













H&M dress, H&M sunglasses, H&M shoes, Claire's necklace

1 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon tetszik a blogod..nagyon-nagyon jól írsz, ezért szeretnék neked adni egy díjat: / ez nem az a 'díjszórós' fajta.. olyanoknak szeretném adni, akik tényleg megérdemlik...szóval te lettél az egyik a 3 közül �� / http://chiaromalinaw.blogspot.hu/2015/09/dij.html

    VálaszTörlés